Android Developer at M2mobi

Android Developer at M2mobi

Wat ga je doen?

M2mobi is de beste mobile agency van Nederland en wij ontwikkelen mobiele oplossingen van strategie tot development & onderhoud. Dit doen wij voor aansprekende klanten zoals AH to go, Dubai Airports, Heineken en VGZ.

Als Android developer bij M2mobi in Amsterdam maak je deel uit van een enthousiast team dat er elke dag naar streeft om beter te worden. Het Android team bestaat uit 5 professionals die een duidelijke mening hebben over wat goede code is. Hierdoor heeft elk project dezelfde architectuur.

M2mobi werkt doorlopend aan projecten voor veel verschillende nationale en internationale klanten in afwisselende Scrum teams. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een perfect functionerende app.

Ieder project is anders en dat maakt het werken als Android developer bij M2mobi afwisselend en uitdagend. En er is ruimte om te spelen met nieuwe technologie├źn zoals machine learning en AR. Dus werken aan toffe nieuwe features en niet alleen saaie bugs fixen.

Als Android developer heb je diepe kennis van de Android SDK maar ook kennis van en ervaring met software architectuur, design patterns en unit & integration testing door middel van Espresso. Veel van onze nieuwe projecten worden geheel in Kotlin geschreven.

M2mobi zorgt ervoor dat op je 1e werkdag je inwerkprogramma klaar ligt en je persoonlijke buddy klaar staat, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt.

Wat voor collega ben je?

Naast een fijne collega ben je een software ontwikkelaar in hart en nieren en deel je onze passie voor mobiel. Verder beschik je over goede analytische vaardigheden en deins je niet terug voor deadlines.

Daarnaast heb je een intrinsieke drang naar het leren kennen van nieuwe technieken en bekijk je zaken vanuit een gebruikersperspectief.

APPLY NOW