Ontdek alles over apps tijdens Appdevcon & Appril Festival 2022

Werk jij aan een app? Dan hebben we iets spectaculairs voor je!

Na drie jaar mogen we eindelijk weer een live event organiseren. Anders dan in eerdere edities bundelen Appdevcon en het Appril festival dit jaar hun krachten. En dat levert extra veel inspiratie en verrassingen op!

Voor iedereen die werkt aan het tot stand komen van een app, hebben we het nodige in petto. Of je nu App developer, UX designer of Product owner bent.

Wat kan je verwachten? Tijdens de presentaties en workshops komen allerlei thema’s voorbij. Denk aan architectuur, development, design, app store promotie en het proces van idee tot het daadwerkelijk terugvinden van jouw app in de app store. En natuurlijk krijg je de beste tips & tricks over hoe je geld kan verdienen met je app.

Het programma is inhoudelijk afwisselend en zit boordevol inspirerende netwerkbijeenkomsten. We beginnen de week met het soft skills programma voor ontwikkelaars, waarna de tutorial day, het sprekers diner en de conferentie volgen.

Tijdens de conferentie kan je kiezen uit het bijwonen van een podcast, workshops en presentaties door heel veel nationale en internationale sprekers. Struin tussendoor over de app-markt en mis zeker ook de slotborrel niet.

Werk je aan een app en wil je nieuwe dingen leren, je laten inspireren en interessante mensen horen en spreken? Dan mag je Appdevcon / Appril Festival 2022 niet missen.

We kijken ernaar uit om je tijdens Appdevcon / Appril Festival (21-24 juni 2022) in Pathé Amsterdam te zien!

Share