Senior Android Developer at M2mobi

Senior Android Developer at M2mobi

Word jij onze nieuwe Senior Android Developer?

Wat ga je doen?

Je komt te werken bij de beste mobile agency van Nederland in een functie met veel technische uitdagingen en verantwoordelijkheden. Als Senior Android Developer bij M2mobi heb je diepe kennis van de Android SDK maar ook kennis van en ervaring met software architectuur, design patterns, unit en integration testing door middel van Espresso.

Bij M2mobi ligt het ontwikkelniveau hoog en jij werkt dan ook graag met de nieuwste technologieën. Veel projecten bij ons in productie zijn volledig in Kotlin geschreven. Daarnaast passen wij reactive/ functional programming toe in de meeste van onze recente projecten. Door de jaren heen dat wij gave apps bouwen, hebben wij een eigen workflow ontwikkeld. Je gaat dan ook werken volgens onze processen en standaarden.

Andere Android tools en libraries die wij gebruiken zijn: Om je een idee te geven qua stack gebruiken wij in ieder project:

  • Kotlin
  • Clean Architecture & MVP
  • RxJava 2
  • Dagger 2
  • Verschillende Android Jetpack libraries
  • JUnit 5

De kwaliteit van onze code bewaken wij door middel van peer reviews voordat pull requests worden gemerged en diverse static code analysis checks in onze door Jenkins aangedreven Continuous Integration pipeline. Daarnaast onderhouden wij diverse in-house libraries, die wij hosten op een private Artifactory Maven repository. Voor het beheren van de lokalisatie van onze apps gebruiken wij PhraseApp. En om de samenwerking met de design department smooth te laten verlopen gebruiken wij Zeplin.

Wat voor collega ben je?

Je gaat werken in verschillende Scrum teams en je werkt intensief samen met onze Backend developers, iOS developers, Testers en UX designers. Voor veel klanten werken we doorlopend aan projecten. Dit betekent dat we altijd bezig zijn met het verbeteren van de kwaliteit van de apps. Als Senior Android Developer zorg je binnen het team voor innovatie, neem je een leidende rol in de inhoudelijke ontwikkeling van je teamleden en ondersteun je hen bij complexe vraagstukken.

Eén van je eigenschappen is dat je een sterke drang hebt naar het constant verbreden en verdiepen van je kennis, want je wilt net als M2mobi technisch voorop blijven lopen. Dit helpt jou om onze klanten de allerbeste dienstverlening te geven. Daarnaast beschik je over uitstekende analytische vaardigheden en bekijk je zaken vanuit een gebruikersperspectief.

En verder? Verder ben je een Awesome Android developer met een goede dosis humor.

APPLY NOW